Ohjaajat

Heli Alapiha

p. 040 545 7067

Työskentelen Karstulan kunnassa liikuntasihteerinä ja olen ohjannut erilaisia voimistelu-, kuntoliikunta-, ja tanssiryhmiä vuodesta 1993. Toimin Kisa-Veikkojen puheenjohtajana ja kaikkien seuran ryhmien apuna/ohjaajana tarvittaessa. Olen myös Työväen Urheiluliiton voimisteluohjaajakouluttaja. Viime vuosina olen itse innostunut kouluttautumaan joukkuevoimistelutuomariksi.

Kaudella 2021-2022: Valmennuryhmä Nano

Tanja Tuominiemi

p. 0400 935 352

Olen ohjannut Kisa-Veikkojen voimisteluryhmiä 8 vuotta. Aloitin ihan pienten jumppakärpästen kanssa ja nyt näistä tytöistä osa on jo 8 vuotta harrastaneita konkareita. Olen aloittanut joukkuevoimistelun ohjauksen omien tyttärien kautta. Teen myös seuramme eri joukkueille kilpailukoreografioita. Lajikoulutusten lisäksi olen suorittanut joukkuevoimistelun tuomarikoulutuksia. Tarkoitus on jatkaa tuomarkoulutusten sarjaa vielä eteenpäin.

Kaudella 2021-2022: Valmennusryhmät Dina

 

Caroliina Riekko


Olen voimistellut itse useita vuosia Cocossa. Olen valmentanut Pico -joukkuetta muutaman kauden, jonka jälkeen pidin pari vuotta taukoa ja nyt olen palannut takaisin Picon vastuuvalmentajaksi.

Kaudella 2021-2022: Valmennusryhmä Pico

Terhi Oikari

p. 044 559 2179

Olen työssä Saarikassa perhetyöntekijänä. Minulla on kolme lasta ja olen ajautunut Kisa-Veikkojen ohjaajaksi lasteni myötä. Ohjasin ensin Kisa-Veikoissa kaksi vuotta alkeisvoimisteluryhmä Pirpanoita. Vuodesta 2016 olen toiminut Luna-joukkueen vastuuvalmentajana.

Kaudella 2021-2022: Valmennusryhmä, Luna 

 

Eerika Krok 


Olen itse voimistellut Nano-joukkueessa. Aloitin valmentamisen vuonna 2017 Luna-joukkueen apuvalmentajana. Nykyään kuulun Lunan valmennustiimiin.

Kaudella 2021-2022: Valmennusryhmä Luna 

Salla Krok

 

Ajauduin aikanaan Kisa-Veikkojen toimintaan, kun oma tyttäreni aloitti voimisteluharrastuksen. Olin monta vuotta tärkeä osa seuran valmennustiimeissä. Nyt olen siirtynyt enemmän taka-alalle valmennuksessa, mutta ohjelmien koreografioita teen edelleen tarvittaessa. Olen yksi seuran koulutetuista arveista.

Kaudella 2021-2022: Lunan valmennustiimi

Tiina Saarinen

p. 040 515 5117

Työskentelen Terveystalossa työterveyshoitajana. Minulla on kolme lasta ja olen ohjannut erilaisia lasten harrasteliikuntaryhmiä Karstulan Naisvoimistelijoissa jo pitkään. Toimin KNV:n puheenjohtajana ja teemme hyvää yhteistyötä Kisa-Veikkojen kanssa.Aloitin Kisa-Veikoissa ohjaamalla muutaman vuoden nuorten tanssiryhmää. Kaudella 2018-2019 aloitin  valmennusryhmä Seran vastuuvalmentajana.

Kaudella 2021-2022: Valmennusryhmät Sera ja Nano

 

Venla Varis


Olen voimistellut itse Dina ja Nano -joukkueissa. Vuonna 2019 innostuin valmennuksesta ja siitä asti olen ollut Seran valmennustiimissä. 

Kaudella 2021-2022: Valmennusryhmä Sera

Peppi Alapiha


Olen voimistellut Kisa-Veikoissa, Nanossa ja Cocossa sen nykytoiminnan alkuajoista saakka. Olen pienestä saakka ollut äitini mukana jumppasaleilla ja nuorempien ohjaaminen kiinnostaa minua. Olen toiminut ohjaajana Luna, Sera ja Pirpanat-ryhmissä.

Tällä kaudella aloitan vastuuvalmentajana Kara -joukkueessa.

Kaudella 2021-2022: Valmennusryhmä Kara

 

Lotta Niemenmaa


Olen voimistellut Kisa-Veikoissa vuodesta 2015 Nano ja Coco joukkueissa. Kävin voimisteluohjaajakoulutuksen v. 2020 ja nyt aloitan Kara -joukkueen valmennuksen joukkuekaverini kanssa.

Kaudella 2021-2022: Valmennusryhmä Kara

Nea Nättinen

 

Olen harrastanut voimistelua 4-vuotiaasta aina lukion ensimmäiselle luokalle saakka. Harrastuksen aloitin Vaajakosken Kuohussa ja sittemmin siirryin Jyväskylän Naisvoimistelijoihin. Olen valmentanut Kuohussa ja Vaajakosken Illusionissa useita vuosia. Kisa-Veikoissa olen ollut mukana tätini pyynnöstä sen alkuajoista saakka, ohjaten leirejä ja tehden kilpailukoreografioita.

 

 

Sara Lampinen

 

Olen itse voimistellut Kisa-Veikoissa, Cocoissa sen nykytoiminnan alkuajoista saakka. Voimisteluharrastuksen jouduin lopettamaan, koska joukkueemme hajosi. Valmennuksen aloitin vuonna 2015 apuvalmentajana nuorempien ryhmissä ja vuodesta 2017 toimin Pico-ryhmän vastuuvalmentajana. Syksyllä 2019 liityin myös Nanon valmennustiimiin.Taitavaksi Voimisteluohjaajaksi -koulutuksen suoritin keväällä 2016.

Kirjoitin ylioppilaaksi keväällä 2021. Joudun lopettamaan valmennuksen (ainakin toistaiseksi) Kisa-Veikoissa, koska lähden opiskelemaan toiselle paikkakunnalle.

 

Soile Lampinen

p. 040 709 6829

Olen ollut KKVn valmentajana jo monta vuotta. Olen itse harrastanut tanssia yli kymmenen vuotta sekä käynyt voimisteluohjaaja- ja ARVI-koulutukset. Tällä hetkellä en ohjaa mitään ryhmää, mutta olen hallituksen jäsen.