Ohjaajat

Heli Alapiha

p. 040 545 7067

Työskentelen Karstulan kunnassa liikuntasihteerinä ja olen ohjannut erilaisia voimistelu-, kuntoliikunta-, ja tanssiryhmiä vuodesta 1993. Toimin Kisa-Veikkojen puheenjohtajana ja kaikkien seuran ryhmien apuna/ohjaajana tarvittaessa. Olen myös Työväen Urheiluliiton voimisteluohjaajakouluttaja. Viime vuosina olen itse innostunut kouluttautumaan joukkuevoimistelutuomariksi.

Kaudella 2021-2022: Valmennuryhmä Nano

Tanja Tuominiemi

p. 0400 935 352

Olen ohjannut Kisa-Veikkojen voimisteluryhmiä 8 vuotta. Aloitin ihan pienten jumppakärpästen kanssa ja nyt näistä tytöistä osa on jo 8 vuotta harrastaneita konkareita. Olen aloittanut joukkuevoimistelun ohjauksen omien tyttärien kautta. Teen myös seuramme eri joukkueille kilpailukoreografioita. Lajikoulutusten lisäksi olen joukkuevoimistelun 3E- tuomari. Tarkoitus on myös jatkaa tuomarkoulutusten sarjaa eteenpäin.

Kaudella 2021-2022: Valmennusryhmät Dina

 

Caroliina Riekko


Olen voimistellut itse useita vuosia Cocossa. Olen valmentanut Pico -joukkuetta muutaman kauden, jonka jälkeen pidin pari vuotta taukoa ja nyt palaan takaisin Picon vastuuvalmentajaksi.

Kaudella 2021-2022: Valmennusryhmä Pico

Terhi Oikari

p. 044 559 2179

Olen työssä Saarikassa perhetyöntekijänä. Minulla on kolme lasta ja olen ajautunut Kisa-Veikkojen ohjaajaksi lasteni myötä. Ohjasin ensin Kisa-Veikoissa kaksi vuotta alkeisvoimisteluryhmä Pirpanoita. Vuodesta 2016 olen toiminut Luna-joukkueen vastuuvalmentajana.

Kaudella 2021-2022: Valmennusryhmä, Luna / Lina

 

Eerika Krok 


Olen itse voimistellut Nano-joukkueessa. Aloitin valmentamisen vuonna 2017 Luna-joukkueen apuvalmentajana. Nykyään kuulun Lunan / Lunan valmennustiimiin.

Kaudella 2021-2022: Valmennusryhmä Luna / Lina

Salla Krok

 

Ajauduin aikanaan Kisa-Veikkojen toimintaan, kun oma tyttäreni aloitti voimisteluharrastuksen. Olin monta vuotta tärkeä osa seuran valmennustiimeissä. Nyt olen siirtynyt enemmän taka-alalle valmennuksessa, mutta ohjelmien koreografioita teen edelleen tarvittaessa. Olen yksi seuran koulutetuista arveista.

Kaudella 2021-2022: Luna / Lina valmennustiimi

Tiina Saarinen

p. 040 515 5117

Työskentelen Terveystalossa työterveyshoitajana. Minulla on kolme lasta ja olen ohjannut erilaisia lasten harrasteliikuntaryhmiä Karstulan Naisvoimistelijoissa jo pitkään. Toimin KNV:n puheenjohtajana ja teemme hyvää yhteistyötä Kisa-Veikkojen kanssa.Aloitin Kisa-Veikoissa ohjaamalla muutaman vuoden nuorten tanssiryhmää. Kaudella 2018-2019 aloitin  valmennusryhmä Seran vastuuvalmentajana.

Kaudella 2021-2022: Valmennusryhmät Sera ja Nano

 

Venla Varis


Olen voimistellut itse Dina ja Nano -joukkueissa. Vuonna 2019 innostuin valmennuksesta ja siitä asti olen ollut Seran valmennustiimissä. 

Kaudella 2021-2022: Valmennusryhmä Sera

Peppi Alapiha


Olen voimistellut Kisa-Veikoissa, Nanossa ja Cocossa sen nykytoiminnan alkuajoista saakka. Olen pienestä saakka ollut äitini mukana jumppasaleilla ja nuorempien ohjaaminen kiinnostaa minua. Olen toiminut ohjaajana Luna, Sera ja Pirpanat-ryhmissä.

Tällä kaudella aloitan vastuuvalmentajana Kara -joukkueessa.

Kaudella 2021-2022: Valmennusryhmä Kara

 

Lotta Niemenmaa


Olen voimistellut Kisa-Veikoissa vuodesta 2015 Nano ja Coco joukkueissa. Kävin voimisteluohjaajakoulutuksen v. 2020 ja nyt aloitan Kara -joukkueen valmennuksen joukkuekaverini kanssa.

Kaudella 2021-2022: Valmennusryhmä Kara

Nea Nättinen

 

Olen harrastanut voimistelua 4-vuotiaasta aina lukion ensimmäiselle luokalle saakka. Harrastuksen aloitin Vaajakosken Kuohussa ja sittemmin siirryin Jyväskylän Naisvoimistelijoihin. Olen valmentanut Kuohussa ja Vaajakosken Illusionissa useita vuosia. Kisa-Veikoissa olen ollut mukana tätini pyynnöstä sen alkuajoista saakka, ohjaten leirejä ja tehden kilpailukoreografioita.

 

 

Sara Lampinen

 

Olen itse voimistellut Kisa-Veikoissa, Cocoissa sen nykytoiminnan alkuajoista saakka. Voimisteluharrastuksen jouduin lopettamaan, koska joukkueemme hajosi. Valmennuksen aloitin vuonna 2015 apuvalmentajana nuorempien ryhmissä ja vuodesta 2017 toimin Pico-ryhmän vastuuvalmentajana. Syksyllä 2019 liityin myös Nanon valmennustiimiin.Taitavaksi Voimisteluohjaajaksi -koulutuksen suoritin keväällä 2016.

Kirjoitin ylioppilaaksi keväällä 2021. Joudun lopettamaan valmennuksen (ainakin toistaiseksi) Kisa-Veikoissa, koska lähden opiskelemaan toiselle paikkakunnalle.

 

Soile Lampinen

p. 040 709 6829

Olen ollut KKVn valmentajana jo monta vuotta. Olen itse harrastanut tanssia yli kymmenen vuotta sekä käynyt voimisteluohjaaja- ja ARVI-koulutukset. Tällä hetkellä en ohjaa mitään ryhmää, mutta olen hallituksen jäsen.