Ohjaajat

Heli Alapiha

p. 040 545 7067

Työskentelen Karstulan kunnassa liikuntasihteerinä ja olen ohjannut erilaisia voimistelu-, kuntoliikunta-, ja tanssiryhmiä vuodesta 1993. Toimin Kisa-Veikkojen puheenjohtajana ja kaikkien seuran ryhmien apuna/ohjaajana tarvittaessa. Olen myös Työväen Urheiluliiton voimisteluohjaajakouluttaja. Viime vuosina olen itse innostunut kouluttautumaan joukkuevoimistelutuomariksi.

Tanja Tuominiemi

p. 0400 935 352

Olen ohjannut Kisa-Veikkojen voimisteluryhmiä 8 vuotta. Aloitin ihan pienten jumppakärpästen kanssa ja nyt näistä tytöistä osa on jo 8 vuotta harrastaneita konkareita. Olen aloittanut joukkuevoimistelun ohjauksen omien tyttärien kautta. Teen myös seuramme eri joukkueille kilpailukoreografioita. Lajikoulutusten lisäksi olen suorittanut joukkuevoimistelun tuomarikoulutuksia. Tarkoitus on jatkaa tuomarkoulutusten sarjaa vielä eteenpäin.

Tiina Saarinen

p. 040 515 5117

Työskentelen Terveystalossa työterveyshoitajana. Minulla on kolme lasta ja olen ohjannut erilaisia lasten harrasteliikuntaryhmiä Karstulan Naisvoimistelijoissa jo pitkään. Toimin KNV:n puheenjohtajana ja teemme hyvää yhteistyötä Kisa-Veikkojen kanssa.Aloitin Kisa-Veikoissa ohjaamalla muutaman vuoden nuorten tanssiryhmää. Kaudella 2018-2019 aloitin  valmennusryhmä Seran vastuuvalmentajana.

 

 

Terhi Oikari

p. 044 559 2179

Olen työssä Saarikassa perhetyöntekijänä. Minulla on kolme lasta ja olen ajautunut Kisa-Veikkojen ohjaajaksi lasteni myötä. Ohjasin ensin Kisa-Veikoissa kaksi vuotta alkeisvoimisteluryhmä Pirpanoita. Vuodesta 2016 olen toiminut Luna-joukkueen vastuuvalmentajana.

 

 

Eerika Krok 


Olen itse voimistellut Nano-joukkueessa. Aloitin valmentamisen vuonna 2017 Luna-joukkueen apuvalmentajana. Nykyään kuulun Lunan valmennustiimiin.

 

Salla Krok

 

Ajauduin aikanaan Kisa-Veikkojen toimintaan, kun oma tyttäreni aloitti voimisteluharrastuksen. Olin monta vuotta tärkeä osa seuran valmennustiimeissä. Nyt olen siirtynyt enemmän taka-alalle valmennuksessa, mutta ohjelmien koreografioita teen edelleen tarvittaessa. Olen yksi seuran koulutetuista arveista.

 

Peppi Alapiha


Olen voimistellut Kisa-Veikoissa, Nanossa ja Cocossa sen nykytoiminnan alkuajoista saakka. Olen pienestä saakka ollut äitini mukana jumppasaleilla ja nuorempien ohjaaminen kiinnostaa minua. Olen toiminut ohjaajana Luna, Sera ja Pirpanat-ryhmissä.

Toimin vastuuvalmentajana Kara -joukkueessa.

 

 

Lotta Niemenmaa


Olen voimistellut Kisa-Veikoissa vuodesta 2015 Nano ja Coco joukkueissa. Kävin voimisteluohjaajakoulutuksen v. 2020. Toimin Kara -joukkueen vastuuvalmentajana.