Ohjaajat

Heli Alapiha

p. 040 545 7067

Työskentelen Karstulan kunnassa liikuntasihteerinä ja olen ohjannut erilaisia voimistelu-, kuntoliikunta-, ja tanssiryhmiä vuodesta 1993. Toimin Kisa-Veikkojen puheenjohtajana ja kaikkien seuran ryhmien apuna/ohjaajana tarvittaessa. Olen myös Työväen Urheiluliiton voimisteluohjaajakouluttaja. Viime vuosina olen itse innostunut kouluttautumaan joukkuevoimistelutuomariksi.

Tanja Tuominiemi

p. 0400 935 352

Olen ohjannut Kisa-Veikkojen voimisteluryhmiä vuodesta 2013. Aloitin ihan pienten jumppakärpästen kanssa ja nyt valmennan joukkuevoimistelua 16-18 vuotiaiden ryhmässä. Olen aloittanut joukkuevoimistelun ohjauksen omien tyttärien kautta. Teen myös seuramme eri joukkueille kilpailukoreografioita. Lajikoulutusten lisäksi olen kouluttautunut joukkuevoimistelun 1-lk tuomariksi. Toimin myös seuran taloudenhoitajana.

Tiina Saarinen

p. 040 515 5117

Olen ohjannut erilaisia lasten harrasteliikuntaryhmiä Karstulan Naisvoimistelijoissa jo pitkään. Toimin KNV:n puheenjohtajana ja teemme hyvää yhteistyötä Kisa-Veikkojen kanssa. Aloitin Kisa-Veikoissa ohjaamalla muutaman vuoden nuorten tanssiryhmää. Vuonna 2018 aloitin joukkuevoimistelun vastuuvalmentajana. Olen seuran sihteeri.

 

 

Terhi Oikari

p. 044 559 2179

Minulla on kolme lasta ja olen ajautunut Kisa-Veikkojen ohjaajaksi lasteni myötä. Ohjasin ensin Kisa-Veikoissa kaksi vuotta alkeisvoimisteluryhmä Pirpanoita. Vuodesta 2016 olen toiminut Luna-joukkueen vastuuvalmentajana.

 

 

Peppi Alapiha


Olen voimistellut Kisa-Veikoissa, Nanossa ja Cocossa sen nykytoiminnan alkuajoista saakka. Olen pienestä saakka ollut äitini mukana jumppasaleilla ja nuorempien ohjaaminen kiinnostaa minua. Nuoresta iästäni huolimatta olen jo ehtinyt ohjata ja valmentaa useita erilaisia ryhmiä. 

 

 

 

Lotta Niemenmaa


Olen voimistellut Kisa-Veikoissa vuodesta 2015 Nano ja Coco joukkueissa. Kävin voimisteluohjaajakoulutuksen v. 2020 ja toiminut sen jälkeen erilaisten ryhmien ohjaajan ja valmentajana usean vuoden ajan.

 

Salla Krok

 

Ajauduin aikanaan Kisa-Veikkojen toimintaan, kun oma tyttäreni aloitti voimisteluharrastuksen. Olin monta vuotta seuran eri joukkueiden valmennustiimeissä. Nyt olen siirtynyt enemmän taka-alalle valmennuksessa, mutta ohjelmien koreografioita teen edelleen tarvittaessa. Olen yksi seuran koulutetuista arveista.